Ιδιώτες


Ο δικός σας λογιστής


Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε λογιστικό θέμα άμεσα, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Η νομοθεσία αλλάζει συνεχώς και είναι δύσκολο για τους πολίτες να συμβαδίζουν με τα νέα δεδομένα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και καλέστε μας για να βοηθήσουμε σε κάθε σας πρόβλημα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εμπιστευτείτε την δύσκολη δουλειά στους ειδικούς. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Φορολογική Δήλωση, ΕΝΦΙΑ, Συντάξεις


Προσφέρουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες όπως συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης (Ε1), εκτύπωση ενσήμων, ενεργοποίηση κλειδάριθμου, υπολογισμός τεκμηρίων, υποβολή Α21, κτηματολόγιο, ΕΝΦΙΑ, υπολογισμός φόρου εισοδήματος, συντάξεις, βοήθεια με το taxisnet, επιδόματα, φορολογία κατοίκων εξωτερικού, τέλη κυκλοφορίας, ενημέρωση σχετικά με τους νέους νόμους και οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Για όποια υπηρεσία και αν ενδιαφέρεστε μη διστάσετε να μας καλέσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.


Μην αμελείτε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και μην ρισκάρετε κάποιο πρόστιμο είτε για καθυστέρηση είτε για κάποιο λάθος. Για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο λογιστικό γραφείο και να αφήσετε την δύσκολη δουλειά σε επαγγελματίες με μεγάλη πείρα και γνώσεις.

Είτε πρόκειτε για φορολογικές δηλώσεις, είτε για μια απλή διευκρίνηση ή ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε φορολογικό θέμα σας απασχολεί.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ