Επιχειρήσεις


Λογιστική για επιχειρήσεις


Προσφέρουμε λογιστικές υπηρεσίες σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Οι έμπειροι λογιστές μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν άμεσα και αξιόπιστα οποιοδήποτε λογιστικό θέμα της επιχείρησής σας. Είτε πρόκειται για συγκεκριμένες μεμονωμένες υπηρεσίες είτε σας ενδιαφέρει ένα ολοκληρωμένο λογιστικό σχέδιο για την επιχείρησή σας τότε καλέστε μας για να κανονίσουμε άμεσα ένα ραντεβού να δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες.


επιχειρήσειςΛογιστικό σχέδιο, έσοδα έξοδα, ισολογισμοί εταιρειών, έναρξη επιχείρησης κ.α.


Οι λογιστές του γραφείου μας εξειδικεύονται στην λογιστική επιχειρήσεων και είναι πάντα ενήμεροι όλες τια αλλαγές στην νομοθεσία οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν το λογιστικό σύστημα μια εταιρείας. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για επιχειρήσεις είναι: ισολογισμοί επιχηρήσεων, έσοδα έξοδα, λογιστικό σχέδιο, χρηματοοικονομικά και φοροτεχνικά, έναρξη επιχείρησης (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ κλπ), λογιστικά βιβλία, ναυτιλιακή λογιστική, διοικητική λογιστική και άλλα.


Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε!

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε επιχειρηματίας μιας μεγάλης ή μιας μικρής επιχείρησης, χρειάζεστε υπηρεσίες και υποστήριξη που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, με απεριόριστη υποστήριξη από ειδικούς που είναι προσιτοί, ενημερωμένοι και παθιασμένοι για να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να βρει άμεσα και υπεύθυνα λογιστικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα για να μπορείτε να εστιάσετε στους μελλοντικούς σας στόχους με περισσότερη αισιοδοξία. Η επιτυχία της δικής σας επιχείρησης είναι και δική μας επιτυχία. Για οποιαδήποτε υπηρεσία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ