Ελεύθεροι Επαγγελματίες


Ο δικός σας λογιστής αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας


Εαν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή σκοπεύετε να γίνετε και να ανοίξετε την δική σας προσωπική επιχείρηση τότε σίγουρα χρειάζεστε και έναν καλό και έμπιστο λογιστή. Το Λογιστικό Γραφείο Αθήνα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Μαζί μας δεν έχετε απλά έναν καλό λογιστή δίπλα σας αλλά μια ομάδα λογιστών με μεγάλη πείρα και γνώσεις οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις στα λογιστικά σας προβλήματα και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.


ελεύθερος επαγγελματίαςΈναρξη επιτηδεύματος, έσοδα έξοδα, ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ, φορολογία εισοδήματος, μπλοκάκι κ.α.


Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρους λογιστές οι οποίοι μπορούν να καλύψουμε άμεσα όλες τις ανάγκες σε θέματα λογιστικής και φορολογίας εαν είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: έναρξη επιχείρησης – επιτηδεύματος, έσοδα έξοδα, ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ, φορολογία εισοδήματος, μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών, χρηματοοικονομικά και φοροτεχνικά, δήλωση ΦΠΑ, εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και γενικά όλες τις ανάγκες εμός ελεύθερου επαγγελματία σε οποιαδήποτε ειδικότητα.


Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην πλήρη ενημέρωσή σας, εφόσον είστε ελεύθερος επαγγελματίας, να φτιάξουμε μαζί το λογιστικό σας σχέδιο και να σας καθοδηγήσουμε στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τηρήσετε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις οι οποίες μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε λογιστικό θέμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ