ΕΣΠΑ


Προγράμματα ΕΣΠΑ – Επιδοτήσεις


Το Λογιστικό Γραφείο Αθήνα διαθέτει επαγγελματίες λογιστές ενήμερους σχετικά με τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ και έτοιμους να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας. Εαν έχετε επιχείρηση και ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα προγράμματα, τις επιδοτήσεις, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογικά τότε καλέστε μας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Κάθε χρόνο υπάρχουν αρκετά επιδοτούμενα προγράμματα και ίσως κάποιο από αυτά να είναι το ιδανικό για την επιχείρησή σας.


προγράμματα εσπα

λογιστικό γραφείο Αθήνα


ΕΣΠΑ τουρισμός, επιδοτήσεις αγροτών, επενδύσεις, επιδοτήσεις ΟΑΕΔ, χρηματοδότηση κ.α.


Οι λογιστές μας είναι πάντα ενήμεροι για τα νέα προγράμματα επιδότησης που τρέχουν αυτή την περίοδο αλλά και τις προϋποθέσεις ένταξης μιας επιχείρησης στα συγκεκριμένα προγράμματα. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που τρέχουν τακτικά και κάποια από αυτά είναι: επιδότηση νέων επιχειρήσεων, επιδοτήσεις αγροτών, ΕΣΠΑ Τουρισμός, εσπα προγράμματα ΟΑΕΔ για ανέργους, γυναικεία επιχειρηματικότητα, επιδότηση ελαιόλαδου, εσπα ελεύθεροι επαγγελματίες, επιδοτήσεις εσπα για εστίαση και άλλα.


Οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κάνει το επόμενο βήμα και να σας δώσει μια καλή ώθηση για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Είτε είστε στην αρχή, είτε έχετε κολλήσει στην μέση και θέλετε ένα χέρι βοήθειας τότε μη διστάσετε να μας καλέσετε για να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα και πως να ενταχθείτε σε αυτά. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ